Welkom bij
Paardenkliniek
Hollands Kroon
Een moderne full-service paardenkliniek met vestigingen in Middenmeer en Wijdewormer.

Paardenkliniek Hollands Kroon is een moderne full-service paardenkliniek met vestigingen in Middenmeer en Wijdewormer.

Een team van Erkend Paardendierenartsen staat voor u klaar om uw paard, pony of ezel van de beste veterinaire zorg te voorzien op de kliniek of aan huis.

Equine clinic Hollands Kroon is a modern full-service clinic for horses based in Middenmeer and Wijdewormer (in the northern part of Holland). Our team is made up of certified equine vets and nurses who are ready to provide the best veterinary care and expertise for your horse, pony or donkey, either at the clinic or at home.

Wat we doen

Ons praktijkgebied loopt door heel Noord-Holland. De visites worden gereden vanuit 2 locaties; de paardenkliniek in Middenmeer en onze dependance in Wijdewormer. Wij richten ons tijdens ons werk zowel op de eerstelijns zorg als ook op de tweedelijns paardengeneeskunde.

Orthopedie

Helaas komen problemen aan het beenwerk veel voor bij paarden. Niet alleen voor sportpaarden is goed beenwerk belangrijk ... 

Chirurgie

Wij beschikken over een ruime operatieruimte en twee recovery boxen voor chirurgische ingrepen. Meerdere operaties zijn mogelijk ...

Hoefsmid

Voor goed en droog beenwerk zijn goede hoeven van zeer groot belang. Bijvoorbeeld scheve hoeven of te lange tenen verhogen ...

Inwendige ziekten

Afwijkingen aan het maagdarmkanaal, de luchtwegen en de huid zijn veel voorkomende problemen op het gebied van inwendige ziekten.

Wij verrichten ons werk op zowel de paardenkliniek, als ook bij u aan huis. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een visite.