Visites

Paardenkliniek Hollands Kroon beschikt over meerdere paardenartsen die dagelijks onderweg zijn in ons praktijkgebied. Ons gebied loopt van de kop van Noord-Holland tot en met de regio van onze dependance in Wijdewormer.

Bij de diensten die wij aan huis kunnen verrichten moet u denken aan o.a. vaccineren, het behandelen van luchtwegproblemen, wondzorg, gebitsbehandelingen, castraties, bloedafname en kreupelheidsdiagnostiek d.mv. mobiele echo en röntgen.

De visitekosten worden berekend op basis van de afstand van de kliniek in Middenmeer of vanaf onze dependance in Wijdewormer - de locatie dit het dichtst bij het visite adres is.
Er wordt ‘s ochtends een optimale route voor elke dierenarts berekend. Wanneer er na 9 uur ‘s ochtends een visite voor dezelfde dag gemeld wordt, komt er daarom een toeslag op deze visite kosten. Voor spoed-, avond- of weekend visites wordt een extra toeslag gerekend. Ook wanneer er echografie en/of röntgenonderzoek op locatie gewenst is, komt er een toeslag op de visite kosten. 

Voor meer informatie of indien u een visite aan huis wilt afspreken, neem u dan contact op met onze kliniek: 0227-581238 voor het maken van een afspraak.

Bekijk de andere diensten